Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tapahtumia tulossa:

-Jalkapallotesti 12:n ameken liikuntaoppitunnin jälkeen(Maalipotkuja, Torjuntaa, Pallon pomputtelua jaloilla, jalka-seinä-maa-potkuja, palikan kaatoa pallolla, pujottelua, tasapainottelua pallon kanssa ja pallon puskemista)Mahdollista ansaita tästä testistä kolikoita, arvomerkkejä, ja numeroita.

-Kuntotesti (punnerrusta, kyykkyjännehyppyä, vatsalihasliikkeitä, tasapainoa, nopeusjuoksua, pitkänmatkanjuoksua, hyppynaruhyppelyä, ja kaikkea muuta samantapaista) Mahdollista ansaita tästä testistä kolikoita, arvomerkkejä, ja numeroita.

Kokous: Kokouksessa valitaan, mitä elokuvaa menemme katsomaan Arvomerkkikerhon kanssa. Elokuva on marraskuussa jossain vaiheessa. Kokous pidetään 3. 11.2007 kello 18.00! Joten kaikki, jotka eivät pääse kokoukseen, eivät pääse myöskään elokuvaa katsomaan. Kyyditykset ja päivämäärä sovitaan kokouksessa. Myös katsomme elokuvan hinnan kokouksessa, mutta ainakin 10 € on varattava mukaan per nokka. Jos kuljemme linja-autolla, niin on oltava vielä paljon enemmän rahaa. 
Tervetuloa kokoukseen! -Jakke.

Uusi elokuvakokous 16.11.2007, koska menemme luultavasti 18. - 29. 11.2007 katsomaan jonkun elokuvan, eikä finnkinon sivuilta näe, mitä elokuvia silloin näkyy. HUOM! KAIKKI JOTKA EIVÄT PÄÄSE TÄHÄN KOKOUKSEEN 16.11. , HEITÄ EI OTETA AMEKEN REISSULLE, ELLEI ILMOITA HYVISSÄ AJOIN, ETTÄ ON JOKU ERITYINEN SYY OLLA POIS KOKOUKSESTA!! Kiitos. :D Kokous on kello 18.00!

Onnea!

©2019 Arvomerkkikerho - suntuubi.com