Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Tänne kerätään kilpailujen voittajat ja palkinnot palkintohyllyyn.Myös ameken urheilukisojen ja muiden amekekisojen voittajat näkyvät täällä.


Syyskassin voittaja: -Jaska-

Arvonnan voittajat: -Kake- ja -Sakke-

Elokuun kirjoituskisan voittajat: -Sakke- 53 p. -Pate- 36p -Jaska- 23p ja -Eppu- 13p

Kesämekkokisan voittaja: -Pate-

Ilmaisen kaupan voittaja: -Pate- Selitys:
Miksi juuri sinun pitäisi voittaa ilmainen kauppa? Koska, ööh... on niin paljon velkaa pankille ja pääsisi ostamaan jotain myytävää ja että muutkin amekelaiset pääsisivät tuhlaamaan rahoja.

Tietokilpailun voittaja: -Roope- .

Halloween-Piirrustuskisan voittaja : -Sami-.

Äänestys kesti vain yhden päivän, mutta jokainen noista kolmesta hienosta piirroksesta sai ääniä. Hivenen ylemmäs muista kahdesta nousi kuitenkin kilpailutyö numero 2, eli -Pate-. Vaatepaketin äänestyksestä voitti -Simo- eli Suvi. Onnea! Vaatteet tulevat suoraan hänen lipastoonsa.


Joulukisa 2007:

Voittajaksi selviytyi -Pate- huikealla kuvallaan joulupukista ja porosta kaveruksina. Kuva on ylärivin oikeanpuoleisin kuva. -Pate- saa palkinnokseen kultaclubin neljäksi kuukaudeksi Ameke-hahmolleen.  

Toiseksi kisassa tuli -Jappe- kuvalla, jossa on Karvinen tonttulakki päässään. Kuva on ylärivin keskimmäinen kuva. -Jappe- saa palkinnoksi neljä kuukautta hopeaclubia.

Kolmanneksi selviytyi -Lare- kuvallansa, jossa on tyttötonttu. Kuva on alarivissä keskimmäisenä. -Lare- saa palkinnokseen neljä kuukautta pronssiclubia.


Tarinakilpailun voitti -Pate-. Kilpailuun tuli vain kaksi tarinaa, -Pate-:n tarina ja -Pate-:n toinen tarina. Joulupukki ja 12 muoria- tarina voitti, toiseksi tuli Hiiri ja Norsut. Tarinat ovat pian luettavissa ameken sivuilta. -Pate- siis sai kultakruunun ja hopeakruunun, mutta pronssikruunua ei tullut kenellekkään. -Pate- sai yhteensä 80 kolikon lahjakortin.

©2019 Arvomerkkikerho - suntuubi.com