Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Virallinen Ameken Myyntilehdensuunnitteluclub.Kenelle? -Myyntilehdensuunnitteluclub on tarkoitettu vain viidelle parhaiten vaatteita suunnittelevalle amekelaiselle.

Täytyykö olla hyvä? -Täytyy olla hyvä suunnittelemaan vaatteita hahmoille tietokoneella, esim. Paintilla, gimpillä, photoshopilla, mitä kuvankäsittelyohjelmia keltäkin nyt löytyykään.

Mitä tehdään? -Myyntilehdensuunnitteluclubissa siis suunnitellaan vaatteita hahmoille ja suurin osa laitetaan suoraan myyntilehteen. Eli täytyy olla aikaa tehdä hahmoille vaatteita, jotta saadaan myyntilehti koottua tiettynä ajankohtana. Osa jäsenistä saattaa päästä myös suunnittelemaan kauppoja ja kokoamaan vaatteita kauppoihin ja miettimään hintoja.

Miksi liittyisin? -Myyntilehdensuunnitteluclubilaiset saavat 20 kolikon palkkion aina yhdestä uudesta, hyväksytyillä vaatteilla täyttämästään valmiista kaupasta, ja saavat paljon alennusta suuresta osasta myyntilehden vaatteista. Lisäksi myyntilehdensuunnitteluclubilaiset saavat hahmojensa tietoihin erillisen "logon" ja heille kertyy paljon arvomerkkejä joistakin aiheista.

Mitä tarvitsen? -Et tarvitse mitään arvomerkkejä liittyäksesi. Tarvitset vain paintin tai jonkun muun kuvankäsittelyohjelman ja taitoa.

Miten liityn? -Jos olet kiinnostunut tähän clubiin liittymisestä, täytä seuraava hakulomake. Sen jälkeen saat sähköpostin, jossa pyydetään sinua suunnittelemaan joitain tiettyjä vaatteita tiettyyn aikaan mennessä. Kaikilla on eri vaatteet suunniteltavina. Sen jälkeen suunnittelet vaatteet ja lähetät ne sähköpostilla tai messengerillä osoitteeseen, jonka saat e-maililla. Muista merkitä e-mail-osoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

 <- Logo, jonka voit laittaa hahmon tietoihisi.

Edut? -Myyntilehdensuunnitteluclubilaisena pääset halutessasi suunnittelemaan mm. muotlehteä tai muita ameken vaatteisiin liittyviä lehtiä. Saat logon hahmosi tietoihin ja ansaitset kolikoita. Mielipiteesi otetaan huomioon myyntilehteä koskevissa kokouksissa.


Huom! Vain 5 parasta otetaan mukaan! Lähetä lomakkeesi 20. 10. 2008 mennessä ja suunnittelemasi vaatteet, joiden perusteella valitaan parhaat myyntilehdensuunnitteluclubiin, viimeistään 20. 11. 2008!

Muuta?
-Myyntilehdensuunnitteluclub saattaa pitää omia kokouksia ja saa oman osion foorumissa sekä chatin, joka on VAIN myyntilehdensuunnitteluclubilaisille.

Nimimerkki:
  (Pakollinen)

Miksi juuri sinun pitäisi päästä myyntilehdensuunnitteluclubiin?:
  (Pakollinen)

E-mail-osoite:
  (Pakollinen)
Mitä kuvankäsittelyohjelmia omistat?:
  (Pakollinen)
©2019 Arvomerkkikerho - suntuubi.com