Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Syksyinen Piirrustuskisa

Tehtävänäsi on piirtää käsin tietynlainen piirros. Värittäminen tuo plussapisteitä. Huomaathan kaikki varjostukset yms. Ne otetaan huomioon arvostelussa.
Palauta piirroksesi viimeistään 20. elokuuta. Sen voi joko laittaa postin kautta, antaa -Eppu-:lle tai -Jakke-:lle, tai sitten ottaa itse siitä kuvan webkameralla ja lähettää kuvan siitä -Jakke-:lle mesellä. Jokainen voi osallistua korkeintaan kahdella piirrustuksella.

Kuvan täytyy sisältää:

-Perhe (8 kauhukakaraa [kuvasta täytyy näkyä, että lapset ovat kauhukakaroita], äiti, isä, kissa ja koira)

-Tausta (Joko eväsretkellä, rannalla, luontoretkellä, metsässä tai eläinpuistossa)

- Henkilöiden täytyy näkyä sen kokoisina, että he kaikki mahtuisivat kuvaan kokonaan, eikä voi olla keskellä yhtä lähikuvaa, jossa muut ovat taustalla !

- Syksyinen maisema

- Yksityiskohtainen tausta


JA HUOM! : älä piirrä mallista, läpipiirroksena äläkä mitenkään muutenkaan matki tai ota mallia mihinkään kohtaan kuvasta, jonka olet jossain aiemmin nähnyt! Kaikki täytyy itse keksiä! Jokaisella on mahdollisuus voittoon, jos vain viitsii yrittää. Niinkuin sanottu, YRITTÄNYTTÄ EI LAITETA! Eli kaikki nyt vaan kokeilemaan taitojaan! Omaperäisellä piirroksella voi jo voittaa, ei välttämättä tarvitse olla edes taidokas piirtäjä!


Voittajalle:

Voittajalle on luvassa syksyinen AMK - Kori ameke-hahmolle. Se sisältää mm.
- yli 50 vaatekappaletta
- Kymmenet hiukset
- Lahjakortteja myyntilehden eri kauppoihin yli 1000 kolikon arvolla
- Syksyisiä taustakuvia hahmojen taakse
- Erilaisia kasvonpiirteitä
- Hattuja, hiuspantoja, pinnejä yms.
- Jonkun yllätyslemmikin tavaroineen
- Kaon kamaa
- Vauvan tavaraa
- Muutamia koruja
- Sekä muita pikkuylläreitä

Jokaiselle osallistujalle luvassa pieni vaivanpalkka, vaikkei mitään voittoa saisikaan.-Sami-:n piirros. Sami on ainoa, joka näki vaivaa osallistuakseen piirrustuskisaan, ja voitti sen. Miettikää, AINOA piirtäjä! Voivoi teitä laiskimuksia. Vielä annatte tämmöisen jättisuuren palkinnon mennä nenän edestä ohi vaan.. Aktiivisuus palkitaan. Sami ja Samin erinomainen piirros palkitaan kaikilla noilla huimilla palkinnoilla ja vaivanpalkaksi aktiivisuudestaan hän saa 50 kolikkoa.


©2019 Arvomerkkikerho - suntuubi.com