Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Lisää nyt ameke suosikkeihisi, löydät sen helpommin.


Joulukalenterit Amekessa

Kuusikalenteri: (Omistavat: -Eppu-, -Kake-, -Sakke-, -Pate-)
HALOO! RYHDISTÄYTYKÄÄ! 
Amekella oli juuri kennelin kilpailu, ja vain kaksi kilpailijaa osallistui! Palkinnot olivat huimat, kisa ei ollut työläs, siihen olisi ollut helppo osallistua, mitä muuta voi toivoa!? En voi uskoa ! Alanko luettelemaan kaikki, joilta toivoisin enemmän aktiivisuutta kisojen suhteen, vai meneekö kaaliin? Ei tuu mitään tästä, että toiset näkevät vaivaa suunnitellessaan hyviä kisoja ja sitten niihin ei viitsitä nähdä edes kymmentä minuuttia vaivaa, että voisi osallistua! Ei tarvitse olla HYVÄ, että voi osallistua. Yrittäkää edes ESITTÄÄ AKTIIVISIA jos ei muuten onnistu ! Jokohan tämä saarna riittäisi... No, kuitenkin, EPPU ja LARE olivat AINOAT osallistujat ! Heistä Lare voitti siis 400 kolikkoa ja asukokonaisuuden. Onnea. Ja onnea myös Epulle, että viitsit nähdä vaivaa osallistuaksesi, toisin kuin loput amekelaiset, olen hyvin pettynyt teihin ! Ja tarkoitan sitä myös!

Laren työ:


Epun työ:Päivitykset lisätty navigaation ihan alareunaan. Sinne tulee aina tiedot uusimmista päivityksistä ameken sivuilla. Myös uusi club; Myyntilehdensuunnitteluclub (virallinen) on lisätty. Siihen otetaan vain viisi parasta vaatteensuunnittelijaa, ja aikaakin on rajallisesti. Tsekkaa clubit- osiosta Myyntilehdensuunnitteluclub.

Kävijää .   
 
*hali* 
 

HUOMIO!

Me, Satu ja Janika olemme keksineet uuden KENNELIN kilpailun.
Ennen kun osallistut, sinun pitää varata lemmikki itsellesi.

Näin osallistut:

- Piirrä / maalaa / askartele / tee savityö / vihanneksista tee patsas OMASTA LEMMIKISTÄSI (minkä siis olet varannut).

Lähetä se / anna Janikalle tai Satulle. Voit myös lähettää selkeän kuvan työstäsi.

Osoitteet ja kummankin puhelinnumerot LÖYDÄT AMEKEN MESEOSOITTEET osiosta. (Salattu osio)

Kilpailuaika päättyy Lokakuun 10 päivä klo 18.00.

Matti myöhäsiä ei oteta kisaan. Eikä myöskään niitä jotka eivät ole hoitaneet lemmikkiään lokakuun 10. päivään asti. Jos olet ehtinyt menettää lemmikkisi siihen mennessä, sinua ei voida ottaa kisaan mukaan.

Jos on kysyttävää, niin kysy siellä meseosoitteet osiossa.

Palkinnot ovat oikein hienot!

- 400 kolikkoa hahmolle.
- asukokonaisuus. (hahmon vieressä on lemmikki jalkojen juuressa söpöilemässä<3)

PS: Satu ja Janika ei osallistu. Satu päättää voittajan.

TOIVOTTAVASTI KAIKKI AHKERASTI OSALLISTUU!!

MUISTA MIELIKUVITUS!
Nyt kaikki muuten varaamaan omaa lemmikkiä ameken kenneliin, sillä piakkoin on tulossa kilpailu, jossa on palkintona paljon kolikoita, ja kilpailuun osallistumiseen tarvitsee sinulla olla oma lemmikki Ameken Kennelissä. Ja muistahan muuten hoitaakin sitä, ettet menetä sitä. Kilpailu tulee, kunhan
-Sami- pääsee koneelle sitä tekemään, että siihen asti seo moro. ;P 

AKTIIVISUUSPISTEET! HUOM!
Kaikki muut, paitsi -Nikke- eli Nea saivat kerättyä tarpeeksi aktiivisuuspisteitä, joten Nea erotetaan amekesta. Tällä hetkellä amekessa on ihan hyvä määrä jäseniä, sekä kaikkien täytyy yrittää olla aktiivisia foorumissa, vaikka nyt ei tulekkaan mitään aktiivisuuspisteiden keräystä ainakaan vielä. Ja käykää tsekkaamassa ameken sivu silti vähän väliä, josko tänne tulisi enemmän päivityksiä sitten syyskuun aikana..Osallistujamäärä
Piirrustuskisaan ei ole osallistunut vielä yhtään amekelaista tähän mennessä, joten voittomahdollisuudet ovat erinomaiset. Lisäsin aikaa, eli aikaa on vielä 20.8.2008 saakka. Siihen mennessä täytyy olla kuvienkin jo annettuna/lähetettynä. Matti Myöhäsiä ei hyväksytä kisaan.Syksyinen piirrustuskisa HUIMILLA PALKINNOILLA! 

Nyt se on menoa se! Kilpailut-osiosta löydät piirrustuskisan, jonka mahtavan huimat palkinnot vievät kielen mennessään. Jokaisella amekelaisella on mahdollisuus, jos vain yrittää. Jos et yritä, ei ole mitään mahdollisuuksia voittaakaan. Eli nyt nopeasti suttaamaan kuvaa ja osallistumaan. Osallistumisaikaa on 13.8.2008 Kello 18.00 asti. Tsekkaappa ainakin palkinnot Kilpailut- osiosta, vaikket osallistua jaksaisikaan.Ameken Kenneli

Niinkuin moni on varmaan jo huomannut, Ameke on saanut oman kennelin, jota pitää -Sami-. Eli jos otat hoidokin kenneliin, muistathan myös käydä hoitamassa sitä vähintään kolmesti viikossa! Kennelistä löydät nyt muitakin eläimiä, koirien lisäksi sieltä löytyy jyrsijöitä, kissoja ja kilpikonnia. Muistakaahan vierailla.

Sivuilla on vieraillut


Ameken kevätreissuun raksilaan ja raksiin aikaa:


©2019 Arvomerkkikerho - suntuubi.com